Om DMS
 

Selskabet består af privatpersoner, institutioner, organisationer og arbejds-pladser med interesse for mongoler.

Selskabet er uafhængigt af religiøse, politiske og økonomiske særinteresser.
Velkommen

Feb 6, 2017

Ordinær generalforsamling og Forårsfest/Tsagaan Sar


Kategori: General
Skrevet af: dms

Årets generalforsamling afholdes i år den 4. marts 2017 i nye lokaler på Bispebjerg nær Bispebjerg S-station og buslinje 6A. Generalforsamlingen begynder kl. 15.00 og forventes at vare 1 time. 


Præsentation af skoleprojekter
Ca. 16.30: Efter generalforsamlingen præsenterer tre grupper af engagerede elever fra Sydsjælland resultatet af deres projektarbejde med Mongoliet. Initiativtager til projektet er Wendy Rahbek Thomsen, som underviste både mongolske børn og voksne i Erdenebulgan i perioden maj-juli 2016.


Forårsfesten - Tsagaan Sar
Ca. 17.30: Mongolernes månenytår - Ild-Hanens år - falder i år den 27. februar. Den traditionsrige fest fejres over flere dage i hele Mongoliet. I år vil Forårsfesten blive præget af mongolske festtraditioner med buzz på menuen, konkurrencer og mongolsk musik.


Prisen for deltagelse er i år 250 kr. pr. person inkl. drikkevarer. For mongolske studerende er prisen 125 kr. Børn deltager gratis. Gæster uden medlemskab er  velkomne til at deltage. Kom gerne i deel, hvis I har en sådan.

Tilmelding er obligatorisk og sker ved snarest og senest mandag den 27. februar at indbetale det aktuelle beløb på konto i Danske Bank 1551-7841582 eller på MobilePay 2342 1128 (Jan Koed). Husk at skrive navnet på deltager(ne) og evt. børn og mærk indbetalingen »Forårsfesten«.

Efter forudgående aftale med kassereren Jan Koed jk@cadaid.dk kan der betales kontant eller med MobilePay ved indgangen.

Mødested: Bispebjerg Kulturcenter, Bispebjerg Bakke 6, 2400 København NV

Mødedato: 4. marts 2017, Generalforsamling 15.00, Præsentation af skoleprojekter ca. 16.30, Tsagaan Sar ca. 17.30

Entré: Generalforsamlingen er gratis og kun for medlemmer.


Følg os på facebook

.


Se medlemsfotos